uslovi korišćenja

Opšta pravila

Korišcenjem bilo kog dela portala www.berzadelova.com i svih njegovih delova, smatrace se da automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno citaju pravila korišcenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišcenjem portala www.berzadelova.com, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišcenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo portala www.berzadelova.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Portal www.berzadelova.com sadržaj objavljuje u dobroj nameri. Sadržaj portala www.berzadelova.com koristite na vlastitu odgovornost i portal www.berzadelova.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem.

Zabranjeno je davati lažne informacije i oglase koji nisu u skladu sa zakonom ili uredjivackom politikom portala www.berzadelova.com. Portal www.berzadelova.com ne može biti odgovoran za posledice takvih aktivnosti. Svaki korisnik je odgovoran za istinitost unesenog sadržaja na portalu berzadelova.com. Ukoliko smatrate da neki sadžaj nije tacan ili da je došlo do zloupotrebe sadržaja, možete koristiti formu koja se nalazi ispod svakog objavljenog sadržaja na portalu www.berzadelova.com, slucaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaj bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal www.berzadelova.com može u svakom trenutku odbiti postavljanje bilo kojih sadržaja na sajt ili izvršiti njegovo prilagodavanje shodno pravilima korišcenja portala, uredivackoj politici portala www.berzadelova.com ili iz drugog razloga. Ovo se može vršiti bez prethodnog upozorenja i objašnjenja.

Autorska prava

Portal www.berzadelova.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašceno korišcenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.berzadelova.com i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da se na portalu www.berzadelova.com nalazi sadržaj kojim smo povredili Vaša autorska prava, slucaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaj bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
Žalbe pošaljite putem Kontakt forme

Korisnici

Portal www.berzadelova.com se obavezuje da ce cuvati privatnost korisnika sajta, osim u slucaju teškog kršenja pravila portala www.berzadelova.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Istinitost i tacnost informacija, upisi korisnika

Postavljanjem oglasa na portal www.berzadelova.com, korisnik potvrduje tacnost informacija koje je uneo pri unosu oglasa.

Portal www.berzadelova.com ni u kom pogledu ne odgovara za tacnost i istinitost podataka na portalu www.berzadelova.com datih od strane posetilaca sajta.

Modifikovanje i promene pravila

Portal www.berzadelova.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila..

Korišcenjem bilo kog sadržaja na portala www.berzadelova.com, smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ogranicenje odgovornosti

Ni pod kakvim okolnostima portal www.berzadelova.com nece biti odgovoran nijednom korisniku, u smislu njegovog pravilnog ili nepravilnog korišcenja ili oslanjanja na portal www.berzadelova.com.