pravila privatnosti

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili imate bilo kakvih pitanja o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Mi poštujemo Vašu privatnost i posveceni smo njenom cuvanju. Ova polisa privatnosti ocrtava vrste privatnih informacija koje se prikupljaju na www.berzadelova.com i nacin na koji se koriste i štite te informacije.

Log Files
Kao i vecina web sajtova i mi skupljamo informacije u vidu log fajlova. Informacije iz log fajlova se sastoje od: Vaše IP (internet protokol) adrese, Vašeg ISP-a (internet provajdera), podaci o korišcenom browser-u prilikom posete našeg sajta (npr. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome), vreme posete i pogledane stranice prilikom Vaše posete. IP adresa, i druge slicni podaci nisu vezani za bilo koju informaciju licne identifikacije.

Cookies (kolacici) i web beacons
www.berzadelova.com koristi kolacice za evidenciju korisniku-specificnih informacija o stranicama kojima korisnik pristupa ili posecuje, kako bi smo prilagodili sadržaj stranice na osnovu tipa Vašeg web-browser-a ili druge informacije koje posetilac pošalje putem svog web browser-a. Neki od naših partnera za oglašavanje (Google Adsense) i mi, možemo takode koristiti kolacice da bi bolje personalizovali sadržaj, reklame i promocije koje vidite na našem sajtu.
• Google, kao dobavljac trece strane, koristi kolacice za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji.
• Pomocu kolacica DART Google poslužuje oglase Vašim korisnicima na osnovu Vaših poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu.
• Posetioci mogu deaktivirati korištenje DART kolacica posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže
Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati šta uciniti kako te informacije ne bi bile dostupne, pogledajte Google privacy center.

www.berzadelova.com nema pristup ili kontrolu nad tim kolacicima koji se koriste od strane trece strane oglašivaca.

Otkrivanje prikupljenih podataka
www.berzadelova.com ce otkriti licne podatke i/ili IP adresu ako to zahteva zakon ili u uverenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi:

• Saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, po ukazu zakona,
• Zaštite i odbrane vlasnickih i autorskih prava www.berzadelova.com sajta i druge imovine ili posetilaca.
• Identifikacije osoba koje krše zakon, obavještenja i ugovore www.berzadelova.com, prava trecih lica, ili na drugi nacin nelegalno koriste www.berzadelova.com
• želji ili naredbi korisnika.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila
Korišcenjem usluga www.berzadelova.com, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane www.berzadelova.com kao što je izneto u ovoj polisi i pravilima korišcenja. Ako odlucimo da izmenimo polisu privatnosti, unecemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvijek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.